Нови продуктиПромоции

Програма за подкрепа на Cowden

Протокол на Каудън

 

Билковият магазин Lymeherbs предлага пълна гама продукти от протокола Cowden. Протоколът на Каудън е протокол, разработен от д-р У. Лий Каудън, предназначен за хора с лаймска болест и за минимизиране на симптомите, свързани с лаймска болест. Протоколът Cowden се използва и за други коинфекции, пренасяни от кърлежи.

Протоколъ...

Протокол на Каудън

 

Билковият магазин Lymeherbs предлага пълна гама продукти от протокола Cowden. Протоколът на Каудън е протокол, разработен от д-р У. Лий Каудън, предназначен за хора с лаймска болест и за минимизиране на симптомите, свързани с лаймска болест. Протоколът Cowden се използва и за други коинфекции, пренасяни от кърлежи.

Протоколът на Cowden включва 14 различни продукта Nutramedix, включително 7 билкови препарата, известни като Microbial Defense, които проявяват антибактериална активност. Протоколът на Каудън включва: Banderol, Burbur-pinella, Cumanda, Enula, Houttuynia, Magnesium malate, Mora, Magnesium, Samento, Sealantro, Serrapeptaza, Sparga, Stevia, Takuna.

 

Описание на общите свойства на всички продукти, които са част от протокола Cowden:

Banderol Microbial Defense : показва противовъзпалителни свойства, има широк спектър от антибактериални, антивирусни и антипаразитни свойства. Благодарение на тези свойства, Banderol е ефективен срещу бактерии Borrelia и коинфекции, пренасяни от кърлежи, като Babesia, Bartonella, Chlamydia, Ehrlichia, Mycoplasma, Rickettsia и Cytomegalovirus.

 

Burbur-pinella Detox : подпомага детоксикацията на мозъка и централната нервна система и почиства тялото от токсини и биотоксини. Елиминира токсините от мозъка, периферната нервна система и гръбначния стълб. Baurbur-pinella почиства кръвта и междуклетъчните пространства, детоксикира черния дроб, бъбреците и лимфната система. Ефективно намалява дискомфорта, съпътстващ реакцията на Herx.

 

Cumanda Microbial Defense : има противовъзпалителни свойства, има широк спектър от антибактериални, антивирусни и антипаразитни свойства. Благодарение на тези свойства Cumanda е ефективен срещу бактериите Borrelia и коинфекциите, пренасяни от кърлежи. Съдържащите се в него вещества имат и силно противогъбично действие срещу гъбички Candida, Aspergillus и Mucor. Активните вещества имат свойствата да преминават кръвно-мозъчната бариера.

 

Enula Microbial Defense : има противовъзпалителни свойства, има широк спектър от антибактериални, противогъбични, антивирусни и антипаразитни свойства. Enula е ефективна както срещу Borrelia, така и срещу някои видове Babesia.

 

Houttuynia Microbial Defense : има противовъзпалителни свойства, има широк спектър от антибактериални и противогъбични свойства. Благодарение на тези свойства, Houttuynia е ефективен срещу Borelia Borrelia и коинфекции, пренасяни от кърлежи. Той е особено ефективен срещу Bartonelia.

 

Магнезиев малат : форма на магнезий, която се усвоява изключително добре от тялото. Магнезият е основен минерал, необходим за правилното функциониране на тялото. Магнезият е от съществено значение за поддържането на нормална нервна и мозъчна функция, сърдечен ритъм и кръвно налягане. Магнезият е необходим и за правилното свиване и отпускане на скелетната мускулатура, но и на гладката мускулатура в червата, панкреатичния канал, жлъчните пътища и др.

 

Mora Microbial Defense : има противовъзпалителни свойства и има широк спектър от антибактериални, антивирусни, противогъбични и антипаразитни свойства.

 

Детокс от магданоз : показва свойства, които почистват тялото от токсини и биотоксини. Активните вещества, съдържащи се в препарата, детоксикират черния дроб, бъбреците, лимфната система и междуклетъчните пространства и пречистват кръвта. Магданоз Детокс ефективно намалява симптомите, съпътстващи реакцията на Херкс. В допълнение, допълва дефицита на желязо, калций, рибофлавин, тиамин, витамин С, каротини и витамин А.

 

Samento Microbial Defense : активните вещества, съдържащи се в Samentoj, са ефективни модулатори на имунната система, проявяват широк спектър от антибактериална, антивирусна, противогъбична и антипаразитна активност. Благодарение на тези свойства, Samento е ефективен срещу бактерии Borrelia burgdorferii и други видове Borrelia бактерии и срещу коинфекции, пренасяни от кърлежи.

 

Sealantro Metal Detox : подпомага детоксикацията на тялото от тежки метали, както и биотоксини и много други токсични вещества.

 

Серапептаза : е протеолитичен (разрушаващ протеините) ензим, получен от храносмилателната система на копринените буби. Функцията на този ензим е да смила фибрина, който защитава бактерията Borrelia. Серапептазата помага за разграждането на микробния биофилм. Разграждането на фибрина, който защитава бактериите, прави клетките на имунната система ефективни в атаката и борбата с патогенните микроорганизми. Серапептазата подобрява транспорта на кислород до тъканите, като разгражда фибрина, прилепнал към стените на капилярите. В резултат на това в тъкани, където преобладават анаеробни условия, т.е. благоприятни за растежа на бактериите, средата се променя в аеробни условия, неблагоприятни за оцеляването на бактериите.

 

Sparga Sulphur Detox : подпомага отстраняването на сулфоантибиотици и други лекарства на базата на сулфонамиди от тялото, които блокират сулфатните пътища на тялото и начина на конюгиране на токсини чрез глутатион.

 

Стевия : има антибактериална активност срещу всички развиващи се форми на бактерии Borrelia. Той засяга биофилма, създаден от бактерии. Стевията също така проявява широк спектър от противогъбично и антиоксидантно действие.

 

Takuna Microbial Defense : има много силни антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства. Такуна намалява симптомите, съпътстващи инфекцията.

 

Ако решите да приложите протокола на Каудън, моля, следвайте внимателно инструкциите, приложени към продуктите. Инструкциите са много подробни и съдържат таблици как да използвате продукта всеки ден. Продуктите, събрани в готови опаковки и разделени на комплекти Месец 1 - Месец 9.

 

More

Програма за подкрепа на Cowden 

per page
Показване на 1 - 24 of 31 продукта
Показване на 1 - 24 of 31 продукта