Стефания Stephania tetrandra корен на прах (500g)

Стефания Stephania tetrandra корен на прах (500g)

PFP09
90,23 BGN

Стефания Stephania tetrandra има противовъзпалителни, деконгестантни, аналгетични, невропротективни и антифибротични свойства.

 

Стефания 

Лат. Stephania tetrandra

 

 

Stephania tetrandra има противовъзпалителни, деконгестантни, аналгетични, невропротективни и антифибротични свойства. Действа и релаксант на гладките мускули. Стефания се използва при лечението на парализа Бел и нарушения на зрението, причинени от инфекция с лаймска болест. Растението е една от основните билки, използвани при лечението на невроборелиоза. 

Марка от Plum Flower ®

 

Продуктите с марка Plum Flower® са висококачествени билки, произведени от Mayway Corp. Mayway е семеен бизнес, който внася и разпространява традиционна китайска медицина от 1969 г. Компанията има сертификат за добра производствена практика (GMP) и нейните продукти не съдържат сяра диоксид, който влияе върху качеството на билките. Продукти с висока чистота се подлагат на качествен контрол и лабораторни тестове. Марката Plum Flower® е една от марките, препоръчани от Стивън Бюнер.

 

Състав: корен Stephania tetrandra, прах

 

Нето тегло: 500 g

 

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

 

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.