Тинктурата Cryptolepis sanguinolenta е висококачествена хранителна...
Японски спор (Polygonum cuspidatum) стимулира и модулира имунната...
Тинктурата Sida acuta е висококачествена хранителна добавка, която...
Коренът на китайската шлемник поддържа правилното функциониране на...
Salvia miltiorrhiza помага за поддържане на нормалната функция на...
Растителни тинктури на алкохолна основа се правят чрез накисване на прясно растение в алкохол или изсушено растение в смес от алкохол и вода.
Безалкохолните екстракти се произвеждат основно на базата на глицерин. Глицеринът се превърна в популярна алтернатива на алкохолните тинктури.
Напоследък темата за подкиселяването на тялото придоби голяма популярност. Как киселинно-алкалният баланс влияе на борбата срещу лаймската болест?
Ефективността на лабораторните изследвания за диагностициране на лаймска болест е много трудна. Ефективността на много методи за изследване е между 50-80%.
Често борбата с болестта започва с прилагането на антибиотик. Това е огромна тежест за тялото. Ето защо противогъбичната диета е толкова важна.