Алицин 100% чист 12mg. 100 таблетки

Алицин 100% чист 12mg. 100 таблетки

SWA29
68,01 BGN
Алицинът е хранителна добавка, съдържаща екстракт от грудка на чесън, растения, които показват специални здравословни свойства за сърдечно-съдовата система поради съдържанието на алицин.

 

алицин

Алицинът е хранителна добавка, съдържаща екстракт от грудка на чесън, растения, които показват специални здравословни свойства за сърдечно-съдовата система поради съдържанието на алицин. Съдържащото се в препарата вещество подпомага регулирането на нивото на лошия холестерол в кръвта и глюкозата, което може да причини хронични заболявания.

Суонсън ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки. Той е на пазара от 1969 г. Продуктите на Swanson отговарят на всички стандарти за качество и се произвеждат в съответствие с Добрата производствена практика (GMP). Swanson Health Products полага всички усилия да поддържа най-високото качество на своите продукти.

Хранителна добавка

Състав: алицин
Материал на капсулата: микрокристална целулоза; мастни киселини; омрежена целулозна гума; калциев палмитат; глазира се с ментово масло.

Съдържание в препоръчителна дневна порция (1 капсула): Алицин - 12 mg

Препоръчителен дневен прием: по една таблетка два пъти на ден

Нетно тегло: 100 капсули

Съхранение: Да се пази от светлина, да се съхранява при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза за консумация през деня. Продуктът не може да се използва от бременни и кърмещи жени. Продуктът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.