Розов златовръх (Rhodiola Rosea) 500 mg, 60...

Розов златовръх (Rhodiola Rosea) 500 mg, 60 растителни капсули

Now Foods
NOW17
52,90 BGN

Розов златовръх  Rhodiola съдържа стандартизиран екстракт от розов корен (Rhodiola rosea). Розовият корен е местно растение в арктическите и алпийските райони на Европа, Азия и Америка.

 

Розов златовръx

                                                            lat. Rhodiola Rosea



Сега Rhodiola съдържа стандартизиран екстракт от розов корен (Rhodiola rosea). Розовият корен е местно растение в арктическите и алпийските райони на Европа, Азия и Америка. Rhodiola rosea допринася за поддържането на правилното кръвообращение, свързано с ефективността на умствената работа, способността за реагиране и оптималната когнитивна дейност. Поддържа кондицията и ефективността при спортове за издръжливост. Осигурява защита при физическо натоварване. Стимулира нервната система и има благоприятен ефект при умора, нарушения на съня и липса на апетит. Стимулира възприятието, поддържа ума активен и работоспособност. Предпазва от стрес и хипертония, което има положителен ефект върху сърдечно-съдовата система.

Now Foods®

Now Foods ® е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки. Работи на пазара от 1948 г. Компанията Now ® има дългогодишен опит, а продуктите й се произвеждат в съответствие с най-високите стандарти на Добрата производствена практика (GMP), благодарение на което продуктите са с високо качество и високо качество. оценявам.

Хранителна добавка

Факти за добавки: 1 капсула - 500 mg екстракт

Състав: екстракт от корен на Rhodiola rosea (DER 5: 1, 3% розавин, 1% салидрозид);

материал на капсулата: целулозни производни; пълнител: микрокристална целулоза; агент против слепване; магнезиеви соли на мастни киселини; аморфен силициев диоксид.

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула дневно на празен стомах.

Нетно тегло: 60 вегетариански капсули

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител (заместител) на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.