Глицин чист прах 454 г (Now Foods)

Глицин чист прах 454 г (Now Foods)

Now Foods
NOW18
43,07 BGN
Глицинът е аминокиселина, важна за работата на организма, подпомагаща функционирането на широк спектър от системи, особено нервната, сърдечно-съдовата, храносмилателната, костно-ставната система и черния дроб.

 

Глицин чист прах

Глицинът е аминокиселина, важна за работата на организма, подпомагаща функционирането на широк спектър от системи, особено нервната, сърдечно-съдовата, храносмилателната, костно-ставната система и черния дроб. Не съдържа ГМО.

 

Now Foods®

Now Foods ® е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки. Работи на пазара от 1948 г. Компанията Now ® има дългогодишен опит, а продуктите й се произвеждат в съответствие с най-високите стандарти на Добрата производствена практика (GMP), благодарение на което продуктите са с високо качество и високо качество. оценявам.

 

Хранителна добавка

Допълнителни факти: Глицин 3000mg- 3/4 ниво чаена лъжичка

Състав: Глицин (свободна форма). Съдържа соя (без ГМО).

Препоръчителен дневен прием: Приемайте 1/4 равна чаена лъжичка, смесена с вода или сок 1 до 3 пъти дневно.

Нето тегло: 454 грама

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителните порции за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител (заместител) на разнообразно хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.