Японски възел стандартизиран до 10% ресвератрол, 500 mg, 500 капсули

25-O7XD-B2WH

New product

Японският спор стимулира и модулира имунната система и има противовъзпалителни свойства. Растението е богат източник на ресвератрол, който стимулира микроциркулацията.

More details

BGN88.56

Volume discounts

Quantity Discount You Save
3 3% Up to BGN7.97
5 5% Up to BGN22.14
10 10% Up to BGN88.56

More info

Японски спор

Лат. Polygonum cuspidatum

Китайско име: Hu Zhang

 

 

Японският спор стимулира и модулира имунната система и има противовъзпалителни свойства. Растението е богат източник на ресвератрол, който стимулира микроциркулацията. Освен ресвератрол, цялото растение съдържа много активни вещества, които имат антибактериални и противовъзпалителни свойства срещу спирохетета на Лаймска болест. Тези свойства правят японския дрян една от най-добрите билки за лечение на лаймска болест и нейните коинфекции. Веществата, съдържащи се в Polygonum cuspidatum, са в състояние да преминат през кръвно-мозъчната бариера и да повлияят на централната нервна система, където предпазват мозъка от постинфламаторни увреждания, микробни ендотоксини и бактериални инфекции. Освен това японският спор улеснява кръвообращението, особено в ставите, мозъка, очите, сърцето и кожата. Тази характеристика прави растението особено полезно за лечение на лаймска болест, тъй като улеснява притока на кръв към места, които са трудно достъпни от вещества, които убиват спирохетите. Той работи съвместно с фармацевтични продукти и билки, което улеснява достигането им до спирохетите на Borrelia.

 

 

Лаймхерби

Хранителна добавка

Състав: екстракт от коренище на японски джолан (Polygonum cuspidatum), стандартизиран до 10% ресвератрол, капсула: хипромелоза.

Съдържание в препоръчителна дневна порция (1 капсула): Екстракт от коренище на японски възли (Polygonum cuspidatum), стандартизиран до 10% ресвератрол - 500 mg

Препоръчителен дневен прием: приемайте по една капсула на ден.

Забележка: Препоръчаният препоръчителен прием е общ и НЕ е съгласно протокола на Стивън Бюнер. Предложеният прием според Стивън Бюнер обикновено е много по-висок от препоръчителния прием, написан на етикета на продукта. Ако искате да знаете препоръчителния прием според Стивън Бюнер, моля свържете се с нас.

Нето тегло: 500 капсули

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

 

Внимание: Не превишавайте препоръчаните порции за консумация през деня. Диетичните добавки не могат да се използват като заместител (заместител) на разнообразната диета. Продукт не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

 

Отзиви

Филтрирайте отзивите
(18)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Нулиране

Щракнете тук, за да оставите отзив

rating 10
Renouée du Japon à 10 % 500 gelules
très bien
rating 10
.
It works for borelia
rating 10
Good
Product seems to work, but I can’t prove it
rating 10
All good
rating 10
All good
rating 10
Great service
Great products, fast shipping and took a week to the US. Good product selection and large sizes I can’t find elsewhere
rating 10
Very good
rating 10
bartonella
Polecam
rating 10
Lela Eremita, Kamniška ulica 5, 2000 Maribor, SI
Super!
rating 10
Good!
rating 10
La Renouée du japon Standartized à 10% de Resvéra
Bonjour, \r\n\r\nJe recommande vivement les produits de \'Lymeherbs\'. La livraison était très rapide vers la France, et l\'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind