Ecklonia Cava Extract - Стандартизиран 53 mg,...

Ecklonia Cava Extract - Стандартизиран 53 mg, 30 капсули

Swanson
SWA70
24,94 BGN

Ecklonia Cava, наричана още плевел веслонос или кайме на японски, е вид годни за консумация кафяви морски водорасли, открити в океанските води край бреговете на Япония и Корея.

 

Ecklonia Cava Extract - Стандартизиран 53mg

Ecklonia Cava, наричана още плевел веслонос или кайме на японски, е вид годни за консумация кафяви морски водорасли, открити в океанските води край бреговете на Япония и Корея. Ecklonia Cava има богати здравословни свойства. Екстрактът от Ecklonia Cava, богат на полифеноли, флоротанин и стеролни производни, може да бъде полезен в борбата срещу много здравословни проблеми. Благодарение на наличието на полифеноли, употребата му може да допринесе за борбата срещу свободните радикали и в резултат на това може да има силни антиоксидантни свойства. На свой ред наличието на флоротанин може да подпомогне премахването на проблемите с косата – предотвратява прекомерния косопад и оплешивяването. Ecklonia Cava може да помогне за намаляване на умората и да улесни заспиването.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на дребно на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: Ecklonia Cava екстракт 80:1, микрокристална целулоза (растителни влакна), хипромелоза (вегетарианска капсула), магнезиев стеарат, силициев диоксид.


Съдържание в препоръчителна дневна доза (1 капсула):


53mg - Ectonia cava екстракт 80:1Препоръчителен дневен прием: 1 капсула на ден

Съдържание на опаковката: 30 капсули

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.