Витамин С MAX (60 порции)

Витамин С MAX (60 порции)

FM18
13,15 BGN
rating Read the review
Среден рейтинг: 10/10 Брой прегледи: 1

Хранителна добавка F-VIT C MAX съдържа витамин С, витамин D3 и цинк (цитрат) под формата на прах. Левовъртящият се витамин С под формата на прах се характеризира с много висока абсорбция.

 

Витамин С МАКС

 

 

Хранителна добавка F-VIT C MAX съдържа витамин С, витамин D3 и цинк (цитрат) под формата на прах. Левовъртящият се витамин С под формата на прах се характеризира с много висока абсорбция. Витамин С подпомага правилното функциониране на имунната система и предпазва клетките от оксидативен стрес. Също така помага да се поддържа нормален енергиен метаболизъм и намалява умората и умората. Витамин D помага да се поддържат здрави кости и зъби. Той участва в правилното усвояване и използване на калция и поддържането на правилното му ниво в кръвта. Освен това витамин D подпомага функционирането на мускулната система и имунната система. Цинкът е един от най-важните микроелементи, необходими за правилното функциониране на организма. Той подпомага правилното функциониране на имунната система, като участва в развитието на Т-клетките.

F-VIT C MAX се произвежда от негенетично модифицирани (не-ГМ) суровини. Хранителна добавка F-VIT C MAX не съдържа пълнители, консерванти, оцветители, подсладители.

 

 

ФОРМИРАНИ Sp. зоологическа градина

Компанията FORMEDS Sp. z oo е специализирана в производството на хранителни добавки в чиста прахообразна форма без добавени консерванти, оцветители и подсладители. Предлага естествени, ефективни и безопасни продукти. Целият производствен процес е в съответствие със системата HACCP. Суровините, използвани за производството на нейните продукти, се доставят от реномирани европейски доставчици.

 

Състав:   Витамин С (L-аскорбинова киселина) цинк (цинков цитрат), витамин D (холекалциферол).

Съдържание в препоръчителна дневна порция (1 g) (Референтен дневен прием%):

Витамин С - 1000 mg (1250%)

Витамин D-1 000 IU / 25 μg (500%)

цинков цитрат - 32 mg, включително 10 mg цинк (100%).

 

Препоръчителен дневен прием:   Добавете 1 порция (1 лъжичка) в чаша с 200 ml вода или друга напитка и разбъркайте. Консумирайте 1 път на ден по време на хранене.

Нето тегло:   61,92 g. Порции в контейнер: 60

Съхранение:   Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

 

Внимание:   Не превишавайте препоръчителните дневни порции за консумация през деня. Продуктът не трябва да се използва от бременни и кърмещи жени.

Нов
rating 10
2021-10-01
Merlinchanteur
Pas encore débuter la cure, à suivre

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.