MSM - органична сяра (90 порции)

MSM - органична сяра (90 порции)

FM20
12,24 BGN
rating Read the review
Среден рейтинг: 10/10 Брой прегледи: 1

Диетичната добавка F-MSM включва MSM или метилсулфонилметан, който е органично сярно съединение и естествена хранителна съставка. Играе важна роля в синтеза на аминокиселини, ензими, имуноглобулини (антитела) и глутатион.

 

F-MSM

 

 

Диетичната добавка F-MSM включва MSM или метилсулфонилметан, който е органично сярно съединение и естествена хранителна съставка. Играе важна роля в синтеза на аминокиселини, ензими, имуноглобулини (антитела) и глутатион. МСМ подпомага изграждането на мускули, сухожилия и връзки. Подпомага регенерацията на хрущяла в ставите. В комбинация с глюкозамин и хондроитин, MSM осигурява гъвкавост на хрущяла и подпомага неговото функциониране. МСМ участва в синтеза на колаген и кератин. Има антиревматични и противовъзпалителни свойства. МСМ подпомага работата на имунната система, като стимулира производството на антитела. Хранителната добавка F-MSM има много висока абсорбция. Хранителна добавка F-MSM не съдържа пълнители, консерванти, оцветители, подсладители.

 

 

ФОРМИРАНИ Sp. зоологическа градина

 

ФОРМИРАНИ Sp. z oo е специализирана в производството на хранителни добавки в чиста прахообразна форма без добавени консерванти, оцветители и подсладители. Предлага естествени, ефективни и безопасни продукти. Целият производствен процес е в съответствие със системата HACCP. Суровините, използвани за производството на нейните продукти, се доставят от реномирани европейски доставчици.

 

Състав: метилсулфонилметан (MSM)

Дневната доза от 0,8 g съдържа: Метилсулфонилметан (MSM) - 800 mg

 

Нето тегло: 72 g. Порции в контейнер: 90.

 

Как да използвам:

 

1. Изсипете 1 порция (1 лъжичка) в сух съд.

2. Добавете 200 ml вода или друга напитка и разбъркайте.

 

Консумирайте 1 веднъж дневно по време на хранене.

 

Съхранение: Пазете от светлина, съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

 

Внимание: Не превишавайте препоръчителните дневни порции за консумация през деня. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.