EGCG Екстракт от зелен чай 400 mg, 90 капсули

EGCG Екстракт от зелен чай 400 mg, 90 капсули

Now Foods
NOW01
24,03 BGN
rating Read the review
Среден рейтинг: 10/10 Брой прегледи: 1

Екстрактът от зелен чай EGCG е екстракт от зелен чай, съдържащ 200 mg EGCG (полифенол епигалокатехин галат). EGCG съединението има силни антиоксидантни свойства, по-силни от витамин С и Е и е известно със своите противоракови свойства.

 

EGCG

Екстрактът от зелен чай EGCG е екстракт от зелен чай, съдържащ 200 mg EGCG (полифенол епигалокатехин галат). EGCG съединението има силни антиоксидантни свойства, по-силни от витамин С и Е и е известно със своите противоракови свойства. Екстрактът от зелен чай EGCG има положителен ефект върху функционирането на клетките и регулирането на клетъчния цикъл. Проучванията показват, че EGCG значително увеличава броя на Т-лимфоцитите - клетки в имунната система, отговорни главно за инхибирането на автоимунната реакция.

Now Foods ®

Now Foods ® е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки. Компанията работи от 1948 г. и е един от лидерите на пазара. Продуктите на Now Foods ® се произвеждат съгласно най-високите стандарти на добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis) (лист) (стандартизиран екстракт) (мин. 80% и 50% катехини, EGCG (епигалокатехин галат) -200 mg) - 400 mg (4 mg от естествения кофеин); Зелен чай без кофеин (Camellia sinensis) (листа) 50 mg.

Нето тегло: 90 капсули

Препоръчителен дневен прием (възрастни): 1 капсула на ден, за предпочитане с храна.

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчаните порции за консумация през деня. Диетичните добавки не могат да се използват като заместител (заместител) на разнообразната диета. Продукт не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Произведено в САЩ по GMP стандарти.

Нов
Bartonella Buhner-Protocol
rating 10
2022-09-07
Heidi
very good product

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.