Морски колаген пептид 2100 без мирис

Морски колаген пептид 2100 без мирис

ZAR02
53,50 BGN

Marine Collagen Peptide 2100 е естествен морски колаген от рибена кожа, произведен от френската компания Copalis SEA SOLUTIONS ®COLLAGEN HM.

 

Морски колаген пептид 2100

Marine Collagen Peptide 2100 е естествен морски колаген от рибена кожа, произведен от френската компания Copalis SEA SOLUTIONS ®COLLAGEN HM. Висококачествен морски колаген се извлича от дълбоководна рибна тъкан въз основа на ензимната хидролиза на процеса. Хранителна добавка Marine Collagen Peptide 2100 съдържа витамин С и екстракт от дива роза, поради което има положителен ефект върху правилното функциониране на ставите. Той също така помага за възстановяването на ставния хрущял, повреден в хода на дегенеративни заболявания, както и облекчава болката и възпалението на ставите и костите.

Колагенът е основният протеин на съединителната тъкан и съществен компонент на фибриларните (фибри) кости, сухожилия, хрущяли, кожа и зъби. Колагенът от кожата на морските риби е по-ефективен от колагена, извлечен от кожни бозайници. Неговите частици са по-малки, следователно той функционира по-ефективно.

Витамин С е необходим за нормалния синтез на колаген. Той стимулира производството на колаген, неговото запазване и регенерация. Витамин С влияе върху крайната форма и структура на колагеновите влакна. Благодарение на тези свойства, витамин С оказва влияние не само върху имунната система, но и върху правилното функциониране на ставите и костния мозък. Витамин С е от съществено значение за колагеновите препарати, за да действа по подходящ начин.

Дива роза

Шипката е един от най-богатите източници на витамин С, както и много други съставки, които влияят положително върху функционирането на тялото. В допълнение, той има бактерицидни и противовъзпалителни свойства, които намаляват симптомите на остеоартрит, като осигуряват облекчаване на болката и подобряват подвижността на засегнатите стави. Активните съставки на екстракт от шипка защитават клетъчната мембрана, което помага за изграждането на хрущял и предотвратява дегенерацията.

Хранителна добавка

Състав (съдържание 1 саше): Морски колаген - 1000 mg, Витамин С - 860 mg, Екстракт от розова вода, Rosa canina L., DER 4: 1 стандартизиран за 70% от витамин С - 200 mg, включително 140 mg витамин С.

Продуктът не включва: пълнители (напр. Модифицирано нишесте, лактоза, микрокристална целулоза), покриващи вещества (напр. Полиестери на метакрилова киселина), свързващи вещества (напр. Желатин, акация, зеин), смазочни материали (напр. Стеарат магнезий), дезинтегранти (напр. Органични киселини, карбонати), адсорбенти (напр. бентонит, бяла глина), багрила (напр. титаново бяло), подсладители (захар, ксилитол, аспартам), аромати, пластификатори, восъци.

Нето тегло: 63 g - 30 сашета

Препоръчителен дневен прием: 1 саше на ден

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчаните порции за консумация през деня. Диетичните добавки не могат да се използват като заместител (заместители) на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.