• -20%
D-Ribose Bioenergy Ribose 150гр

D-Ribose Bioenergy Ribose 150гр

KEN03
32,16 BGN 40,20 BGN -20%
D-рибоза - един от основните градивни елементи за създаването на АТФ, "универсална" енергийна молекула в тялото.

 

D-рибоза

D-рибозата е основен компонент на АТФ, който действа като основен носител на химическа енергия в човешкото тяло и се използва в клетъчния метаболизъм. Когато има намаление в наличността на кислород или недостатъци в пътя за генериране на енергия, търсенето на АТФ става по-голямо от наличното му ниво. Такива ситуации могат да бъдат причинени както от патологични състояния, така и от свръхинтензивни тренировки или неефективна работа на регенеративните системи на организма.

D-рибозата е напълно натурална и се произвежда чрез процес на ферментация. Също така има най-високо ниво на чистота, FDA GRAS сертификат, БЕЗ ГМО, научно потвърдено и защитено с патенти.

Kenay ® AG

Kenayag е полска компания, произвеждаща хранителни добавки, която е на пазара от 1991 г. Продуктите на Keney® AG съдържат съставки с естествен произход от биологично земеделие.

Хранителна добавка

Състав: d-рибоза

Съдържание в препоръчителната дневна доза (1 лъжица - 5g)
d-рибоза 5g

Препоръчителен дневен прием: 1 мерителна лъжица веднъж дневно по време на хранене. D-рибозата има естествено леко сладък вкус и може да се смесва с вода или друга напитка.

Нетно тегло: 150гр

Съхранение: Да се пази от светлина, при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.