Етерично масло от камфор - 7 мл

Етерично масло от камфор - 7 мл

BAM05
Obecnie brak na stanie
2,58 BGN

Камфорното масло има антисептични, дезинфектантни и инсектицидни свойства. Можете да смажете глезена, предмишницата и шията, както и откритите или леснодостъпни места.

 

Етерично масло от камфор

 

Камфорното масло има антисептични, дезинфектантни и инсектицидни свойства. Можете да смажете глезена, предмишницата и шията, както и откритите или леснодостъпни места. Кърлежите не могат да понасят миризмата на камфорно масло. Камфорното масло детоксикира и стимулира сърдечно-съдовата система. Освен това се използва за профилактика на ревматизъм и артрит. Камфорното масло също има противовъзпалителни свойства и намалява отока.

 

Бамер

 

Bamer е полска компания, която предлага 100% натурални, чисти етерични масла и парфюми. Тя работи на пазара от 1993 г. Компанията отговаря на GMP стандартите (Добри производствени практики - Принципи на добра производствена практика) и е в съответствие с най-новата Фармакопея Ph. Eur. и IFRA. Продуктите му имат положително мнение за PHZ (Полския национален институт по хигиена).  

Нето тегло: 7 мл

 

Съхранение: Да се пази от светлина, да се съхранява при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.