Масло от черен оман и железа (100 ml)

Масло от черен оман и железа (100 ml)

AST11
5,70 BGN
rating Read the 2 reviews
Среден рейтинг: 10/10 Брой прегледи: 2

Маслото от оман и железа (чай на Шепард) се използва в медицината от векове, главно при проблеми с костната тъкан. Той ефективно подпомага лечението на заболявания на гръбначния стълб, илиачната става, коляното, ревматични болки и ишиас.

 

Масло от черен оман и желязо

Маслото от оман и железа (чай на Шепард) се използва в медицината от векове, главно при проблеми с костната тъкан. Той ефективно подпомага лечението на заболявания на гръбначния стълб, илиачната става, коляното, ревматични болки и ишиас. Маслото от черен оман и желязо може да се прилага при фрактури, луксации и натъртвания. Той е незаменим при възпаление на сухожилията и тромбофлебит. Маслото от черен оман и железа съдържа, наред с други, алантоин, който стимулира регенерацията на тъканите и ауксините - хормон, който лесно създава нова тъкан и бързо заздравява рани. Също така съдържа танини, слуз и полифеноли.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron е полски дистрибутор на качествени билкови продукти. Компанията работи на полския пазар повече от 15 години. Суровините за нейните продукти идват от внимателно подбрани доставчици. Много от билките в тяхната оферта са диво изработени.

Състав:   70% масло от Symphytum officinale, 30% масло от сидерит, алантоин (до 4,7%), растително лепило (около 29%), фенолни киселини (розмаринова киселина), алкалоиди за пиролиза (0,02 до 0,7%), танини, витамини С, K, B1, B2, B6, A, E, P от естествен произход, фолиева киселина, флавони, флавоноиди от естествен произход.

Нето тегло:   100 мл

Съхранение:   Съхранявайте при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Нов
Comfrey and ironwort oil
rating 10
2021-10-26
Diana
The best product ever.It worth it
Olejek cudo
rating 10
2020-08-31
Ola
Świetny olejek przy bólach reumatycznych itp

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.