Японска фалопия Japanese knotweed  (500 г)

Японска фалопия Japanese knotweed (500 г)

PFC05
Obecnie brak na stanie
49,42 BGN
rating Read the 3 reviews
Среден рейтинг: 10/10 Брой прегледи: 3

Японска фалопия(Polygonum cuspidatum) стимулира и модулира имунната система. Билката има и противовъзпалителни свойства.

Често срещано име: Reynoutria japonica

 

Японска фалопия

Лат. Polygonum cuspidatum

Китайско име: Hu Zhang

Japanese knotweed

 

Японска фалопия (Polygonum cuspidatum) стимулира и модулира имунната система. Билката има и противовъзпалителни свойства. Активните вещества на Polygonum cuspidatum преминават през кръвно-мозъчната бариера и засягат централната нервна система, където оказват действие срещу бактериите Borrelia. Билката специално предпазва мозъка от възпалителни увреждания, микробни ендотоксини и бактериални инфекции. Японският спор се използва наред с други при лечението на невроборелиоза.

  

Марка от Plum Fower®

 

Продуктите с марка Plum Flower® са висококачествени билки, произведени от Mayway Corp. Mayway е семеен бизнес, който внася и разпространява традиционна китайска медицина от 1969 г. Компанията има сертификат за добра производствена практика (GMP) и нейните продукти не съдържат сяра диоксид, който влияе върху качеството на билките. Продукти с висока чистота се подлагат на качествен контрол и лабораторни тестове. Марката Plum Flower® е една от марките, препоръчани от Стивън Бюнер.

 

Съставки: Корен от Polygonum cuspidatum (коренище)

 

Нето тегло: 500 g

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

 

 

Нов
Perfect for tinctures
rating 10
2022-01-06
Raluca
My Japanese Knotweed is now becoming a tincture.
rating 10
2021-08-03
Beata
Super jakość :)
rating 10
2020-12-09
Karl

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.