Байкалският шлемник  (Chinese skullcap) (Nuherbs Co.) (453,5 g)

Байкалският шлемник (Chinese skullcap) (Nuherbs Co.) (453,5 g)

NUHP04
Obecnie brak na stanie
66,32 BGN

Байкалският шлемник  (Chinese skullcap) се използва за микоплазма и вирусни инфекции. Има антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства. Растението действа и като невропротективен антиоксидант. Байкалският шлемник  (Chinese skullcap) се използва главно за лечение на инфекции на дихателната система и нервната система.

 

Байкалският шлемник  

Лат. Scutellaria baicalensis

Китайско име: Хуанг Цин

(Chinese skullcap)

Байкалският шлемник  (Chinese skullcap)се използва за микоплазма и вирусни инфекции. Има антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства. Растението действа и като невропротективен антиоксидант. Китайският череп се използва главно за лечение на инфекции на дихателната система и нервната система.

Nuherbs Co.

Nuherbs Co. е водещ американски вносител на висококачествени лабораторно тествани китайски билкови формули, насипни билки, доставки на китайска медицина и други продукти по поръчка. Nuherbs Co. е един от най-известните китайски доставчици на билки на американския пазар. Компанията работи от 1979 година.

Състав: Scutellaria baicalensis корен, нарязан

Нето тегло: 453,5 g

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.