ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 mld., 60 зеленчукови капс.

ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 mld., 60 зеленчукови капс.

ALI41
40,35 BGN
Хранителната добавка ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance съдържа 20 милиарда пробиотични бактерии във всяка капсула.

 

ProbioBalance

Хранителната добавка ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance съдържа 20 милиарда пробиотични бактерии във всяка капсула. Всяка бактерия е покрита с двоен липиден слой, осигуряващ ефективна бариера, позволяваща на бактериите да преминат безопасно през киселинната среда на стомаха, за да достигнат непокътнати до червата, където трябва да проявят своята биологична активност.

MedicaLine

MedicaLine е полски производител на лекарства и хранителни добавки, който работи на местния пазар от 2007 г. MedicaLine притежава марката хранителни добавки Aliness. Продуктите с марка Aliness съдържат естествени съединения, които се характеризират с бързо и високо ниво на усвояване на активните вещества. Витамините от тяхната оферта могат да се използват както от хора на безглутенова диета, така и от хора с алергии и непоносимост към лактоза.

Хранителна добавка

Състав: Bifidobacterium breve BR03, Bifidobacterium animalis lactis BS01, ifidobacterium bifidum BB01, Bifidobacterium infantis BI02, Bifidobacterium longum BL03, бактериална обвивка: глицеринови естери на мастни киселини, хилпроппулоза хидроклетъчна капсула.

Препоръчителен дневен прием: 1-2 капсули дневно с храна.

Нетно тегло: 60 капсули Vege

Съхранение: Да се пази от светлина, да се съхранява при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза за сервиране през деня. Този продукт не може да се използва от бременни или кърмещи жени. Този продукт не може да се използва като заместител на разнообразното хранене.


Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.