Куманда Нутрамедикс 30 мл
Куманда Нутрамедикс 30 мл
Куманда Нутрамедикс 30 мл
Куманда Нутрамедикс 30 мл

Куманда Нутрамедикс 30 мл

CWD02-30
61,49 BGN

Cumanda Microbial Defense е екстракт от кората на дървото Campsiandra angustifolia, който може да се намери в Амазонка.

 

Cumanda Микробна защита


Cumanda Microbial Defense е екстракт от кората на дървото Campsiandra angustifolia, което може да се намери в гората на Амазонка в Южна Америка.Nutramedix ®

Nutramedix е американски производител на хранителни добавки, който работи на американския пазар от 1993 г. Произвежда висококачествени биоактивни растителни екстракти въз основа на патентован метод на екстракция. Продуктите на Nutramedix се характеризират с висока ефективност и широк спектър от дейности.

Хранителна добавка


Състав:   Екстракт от кора на куманда (Campsiandra angustifolia), минерална вода, етанол (20-24)%.

Препоръчителен дневен прием:   1-30 капки (до 1,5 ml) се разтварят в 120 ml вода и изчакайте минута преди да пиете. Започнете с 1 капка 2 пъти на ден (30 минути преди хранене) и постепенно увеличавайте дозата. Разклатете преди употреба.

Нето тегло:   30 мл

Съхранение:   Съхранявайте при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание:   Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Диетичните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.