Магданоз Нутрамедикс 30 мл
Магданоз Нутрамедикс 30 мл
Магданоз Нутрамедикс 30 мл
Магданоз Нутрамедикс 30 мл
Магданоз Нутрамедикс 30 мл
Магданоз Нутрамедикс 30 мл

Магданоз Нутрамедикс 30 мл

CWD11-30
44,89 BGN

Detox от магданоз е екстракт от листа от магданоз (лат. Petroselinum crispum).   Детоксът от магданоз прочиства организма от токсини и биотоксини, детоксикира черния дроб, бъбреците, лимфната система и междуклетъчните пространства.

 

Детокс за магданоз
Detox от магданоз е екстракт от листа магданоз (лат. Petroselinum crispum).   Детоксът от магданоз прочиства организма от токсини и биотоксини, детоксикира черния дроб, бъбреците, лимфната система и междуклетъчните пространства. Detox магданоз също пречиства кръвта и намалява херкс реакцията.   Освен това допълва дефицита на калций, желязо, тиамин, рибофлавин, каротин, витамин А и витамин С. Магданоз Детокс   е включен в програмата за подкрепа на Cowden и трябва да се използва заедно с други продукти от протокола на Cowden.Хранителна добавкаNutramedix ®
Nutramedix е американски производител на хранителни добавки, който работи на американския пазар от 1993 г. Произвежда висококачествени биоактивни растителни екстракти въз основа на патентован метод на екстракция. Продуктите на Nutramedix се характеризират с висока ефективност и широк спектър от дейности.

Състав:   Екстракт от листа от магданоз (Petroselinum crispum), минерална вода, етанол (20-24)%.

Употреба:   Изсипете 10 капки (0,5 ml) в 120 ml вода и изчакайте минута преди да пиете.   Може да се приема няколко пъти през деня, ако е необходимо.   Разклатете бутилката преди употреба.   Ако получите Херкс реакция, вземете 10 капки магданоз Детокс средно на всеки 10 минути в продължение на 1-2 часа.

Нето тегло:   30 мл

Съхранение:   Съхранявайте при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание:   Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Диетичните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.