Саменто Нутрамедикс 30 мл

Саменто Нутрамедикс 30 мл

CWD06-30
76,62 BGN

Samento Microbial Defense е ефективен имуномодулатор. Притежава широк спектър от антибактериални, противогъбични, антивирусни и антипаразитни свойства. Samento е ефективен срещу Borelia burgdorferi и други щамове на Borrelia, както и срещу други инфекции, пренасяни от кърлежи.

 

Микробна защита на СаментоSamento Microbial Defense е ефективен имуномодулатор. Притежава широк спектър от антибактериални, противогъбични, антивирусни и антипаразитни свойства. Samento е ефективен срещу Borelia burgdorferi и други щамове на Borrelia, както и срещу други инфекции, пренасяни от кърлежи.   Samento може да се използва за лечение на автоимунни заболявания.   Микробна защита на Саменто   е включен в програмата за подкрепа на Cowden и трябва да се използва заедно с други продукти от протокола на Cowden.Хранителна добавка


Nutramedix ®
Nutramedix е американски производител на хранителни добавки, който работи на американския пазар от 1993 г. Произвежда висококачествени биоактивни растителни екстракти въз основа на патентован метод на екстракция. Продуктите на Nutramedix се характеризират с висока ефективност и широк спектър от дейности.


Състав:   Екстракт от кора на Uncaria tomentosa (TAO Free Uncaria tomentosa), минерална вода, етанол (20-24)%.

Употреба:   Изсипете 1-30 капки в 120 мл вода и изчакайте минута преди да пиете. Започнете с 1 капка 2 пъти на ден (30 минути преди хранене) и постепенно увеличавайте приема. Разклатете бутилката преди употреба.

Нето тегло:   30 мл

Съхранение:   Съхранявайте при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание:   Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Диетичните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.