Стевия Нутрамедикс 60мл

Стевия Нутрамедикс 60мл

CWD31-60
53,95 BGN
rating Read the 3 reviews
Среден рейтинг: 10/10 Брой прегледи: 3

Стевия е екстракт от Stevia rebaudiana. Стевията се използва като заместител на захарта. Той не повишава кръвната захар и не участва в процеса на отлагане на мазнини.

 

Сладка билка Стевия

Стевия е екстракт от Stevia rebaudiana. Стевията се използва като заместител на захарта. Той не повишава кръвната захар и не участва в процеса на отлагане на мазнини. Екстрактът от стевия също има антимикробна активност срещу борела и биофилм, както и широк спектър на противогъбично и антиоксидантно действие. Сладката билка Стевия е включена в програмата за подкрепа на Cowden и трябва да се използва заедно с други продукти от протокола на Cowden.

Хранителна добавка

Nutramedix ®

Nutramedix е американски производител на хранителни добавки, който работи на американския пазар от 1993 г. Произвежда висококачествени биоактивни растителни екстракти въз основа на патентован метод на екстракция. Продуктите на Nutramedix се характеризират с висока ефективност и широк спектър от дейности.

Състав: екстракт от листа на Stevia rebaudiana, минерална вода, етанол (20-24)%.

Употреба: Добавете 3 или повече капки към храна или напитки. В случай на микробна инфекция използвайте 30 капки, два пъти на ден. Разклатете бутилката преди употреба.

Нето тегло: 60 мл

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Диетичните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов
STEVIA PURA 100%
rating 10
2021-10-13
CARLOS
De las mejores del mercado, calidad y eficacia.
rating 10
2021-01-13
donatarotondo@libero.it
10/10
rating 10
2020-08-30
Anonymous

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.