Кверцетин 120 капсули (Nutramedix)
Кверцетин 120 капсули (Nutramedix)
Кверцетин 120 капсули (Nutramedix)
Кверцетин 120 капсули (Nutramedix)
Кверцетин 120 капсули (Nutramedix)
Кверцетин 120 капсули (Nutramedix)

Кверцетин 120 капсули (Nutramedix)

CWD53-C
41,94 BGN
rating Read the review
Среден рейтинг: 10/10 Брой прегледи: 1
Кверцетинът е от семейство fl авоноиди, известни като fl аваноли, които изглежда поддържат нормалните процеси на детоксикация на организма, свързани с антиоксидантната активност и в някои случаи се свързват с желязото, за да поддържат здравословен окислителен статус.

 

Кверцетин


NutraMedix Quercetin е пречистен от цветята на Sophora japonica, известен като японското дърво пагода. Въпреки че индивидуалната способност да абсорбира кверцетин може да варира в зависимост от фактори, които са както генетични, така и свързани с чревния микробиом, дихидратната форма в NutraMedix Quercetin обикновено се счита за силно бионалична.

Кверцетинът е от семейство vo авоноиди, известни като fl аваноли, които изглежда поддържат нормалните процеси на детоксикация на организма, свързани с антиоксидантната активност и в някои случаи се свързват с желязото, за да поддържат здравословен окислителен статус. Някои изследвания показват, че флавонолите също подпомагат транспорта на цинк в клетките. Съвсем наскоро тези химикали бяха изследвани за това как влияят на процеса на клетъчно делене и комуникация между клетките, което може да бъде променено от нормалното стареене. За разлика от антиоксидантната поддръжка, сега това е основна област на изследване на поддържащите здравето свойства на флавоноидите.

 

Хранителна добавка


Nutramedix ®
Nutramedix е американски производител на хранителни добавки, който работи на американския пазар от 1993 г. Произвежда висококачествени биоактивни растителни екстракти въз основа на патентован метод на екстракция. Продуктите на Nutramedix се характеризират с висока ефективност и широк спектър от дейности.


Състав: Кверцетин (цвете Sophora japonica), растителни капсули, растителен магнезиев стеарат.

Съдържание в препоръчителна дневна порция (2 капсули): Кверцетин (цвете Sophora japonica) - 500 mg

 

Препоръчителен дневен прием: Вземете две капсули веднъж дневно след хранене.


Нето тегло:
120 капсули

Съхранение:
Съхранявайте при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Диетичните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.