Семена от чиа (200гр)

Семена от чиа (200гр)

AST03
3,87 BGN

Семената от чиа са градински чай от испанска салвия (лат. Salvia hispanica). Семената от чиа са известни със своите изключителни хранителни и здравословни ползи.

 

Чиа семена

Семената от чиа са градински чай от испанска салвия (лат. Salvia hispanica). Семената от чиа са известни със своите изключителни хранителни и здравословни ползи. Семената от чиа съдържат протеини, мазнини (омега-3, омега-6 мастни киселини) и фибри. Високото съдържание на омега-3 киселини в тези семена подпомага мозъчната функция, улеснява ученето и подобрява паметта и концентрацията. Те също така съдържат голямо количество фибри, които подпомагат храносмилателната система, подобряват храносмилането и стимулират чревната подвижност. Не трябва обаче да ядете семена от чиа, ако имате възпалителни заболявания на червата и други стомашно-чревни заболявания. В допълнение семената от чиа съдържат антиоксиданти, които се справят със свободните радикали, отговорни за стареенето на кожата. Можете да добавите цели и смлени семена към мюсли, кисело мляко, салати и сладкиши. Те също могат да бъдат накиснати във вода или сок и да се използват като естествен сгъстител за супи.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron е полски дистрибутор на качествени билкови продукти. Компанията работи на полския пазар повече от 15 години. Суровините за нейните продукти идват от внимателно подбрани доставчици. Много от билките в тяхната оферта са диво изработени.

Състав:   100% семена от чиа

Нето тегло:   200 гр

Съхранение:   Съхранявайте при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.