Цистус (Cistus incanus) нарязан (200g)

Цистус (Cistus incanus) нарязан (200g)

AST05
7,16 BGN
rating Read the 3 reviews
Среден рейтинг: 10/10 Брой прегледи: 3

Cistus incanus е един от най-богатите източници на полифеноли. Полифенолите имат антибиотичен ефект. Cistus incanus има противовъзпалителни, антибактериални, антивирусни, противогъбични и свойства.

 

Кистус

Лат. Cistus incanus

Cistus incanus е един от най-богатите източници на полифеноли. Полифенолите имат антибиотичен ефект. Cistus incanus има противовъзпалителни, антибактериални, антивирусни, противогъбични и свойства. Освен това растението поддържа имунната система. Освен това Cistus incanus се използва при лечението на лаймска болест, тъй като причинява слепване на бактериите, което предотвратява свързването им с клетъчната мембрана, като по този начин бактериите се инактивират.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron е полски дистрибутор на качествени билкови продукти. Компанията работи на полския пазар повече от 15 години. Суровините за нейните продукти идват от внимателно подбрани доставчици. Много от билките в тяхната оферта са диво изработени.

Хранителна добавка

Състав:   100% листа от Cistus incanus

Нето тегло: 200 g

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

Нов
rating 10
2021-11-03
Anonymous
rating 10
2021-08-31
krispup
Bez zarzutu produkt.
rating 10
2021-03-05
Anonymous

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.