Китайски корен от Сенега (Nuherbs Co.) (453,5 г)

Китайски корен от Сенега (Nuherbs Co.) (453,5 г)

NUHC02
Obecnie brak na stanie
108,30 BGN

Китайският корен Сенега се използва за лечение на когнитивни разстройства, загуба на паметта и депресия. Билката се препоръчва от Стивън Бюнер за лечение на неврологични симптоми на лаймска болест.

 

Китайски корен от Сенега

лат. Radix polygalae

Китайският корен Сенега се използва за лечение на когнитивни разстройства, загуба на паметта и депресия. Билката се препоръчва от Стивън Бюнер за лечение на неврологични симптоми на лаймска болест. Използва се и за лечение на възпаление на дихателните пътища и астма. Не трябва да се използва в случай на остър гастроентерит, стомашно-чревно кървене и ранни следоперативни състояния. Големите дози причиняват гадене, повръщане, диария.

Nuherbs Co.

Nuherbs Co. е водещ американски вносител на висококачествени лабораторно тествани китайски билкови формули, насипни билки, консумативи за китайска медицина и други продукти по поръчка. Nuherbs Co. е един от най-известните китайски доставчик на билки на американския пазар. Компанията работи от 1979 г.

Състав: корен от полигала, нарязан

Нетно тегло: 453,5 g

 

Съхранение : Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.