Багрилна сърпица  (Isatis indigotica) Корен  (500g)

Багрилна сърпица (Isatis indigotica) Корен (500g)

PFC03
46,12 BGN

Багрилна сърпица  (Isatis indigotica) има антибактериални свойства, включително срещу Mykolpasma и Bartonella. Растението има и антивирусни и противогъбични свойства.

Често срещано име: Сърпица

 

Багрилна сърпица 

Лат. Isatis indigotica / Isatis tinctoria

Китайско име: Ban Lan Gen  

Сърпица

 

Багрилна сърпица Isatis има антибактериални свойства, включително срещу Mykolpasma и Bartonella. Растението има и антивирусни и противогъбични свойства. Багрилна сърпица Isatis укрепва имунната система и предпазва червените кръвни клетки от инфекции, причинени от микроорганизми. Освен това прочиства организма от ендотоксини. 

 

Марка от Plum Flower ®

 

Продуктите с марка Plum Flower® са висококачествени билки, произведени от Mayway Corp. Mayway е семеен бизнес, който внася и разпространява традиционна китайска медицина от 1969 г. Компанията има сертификат за добра производствена практика (GMP) и нейните продукти не съдържат сяра диоксид, който влияе върху качеството на билките. Продукти с висока чистота се подлагат на качествен контрол и лабораторни тестове. Марката Plum Flower® е една от марките, препоръчани от Стивън Бюнер.

 

Състав: Isatis indigotica, корен

 

Нето тегло: 500 g

 

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

 

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.