Витамин В2 60 капсули

Витамин В2 60 капсули

FM35
14,61 BGN
Витамин В2 помага за правилното функциониране на нервната система, поддържа здрава кожа и допринася за намаляване на умората и изтощението. Една капсула съдържа 40 mg витамин B2 (рибофлавин) и 273 mg инулин.

 

Бикапс Витамин В2

Витамин В2 е от съществено значение за секрецията на кортизол, който е хормон с противовъзпалителни свойства.
Витамин В2 влияе върху производството на невротрансмитери (серотонин, допамин и аминомаслена киселина), осигурявайки правилното функциониране на нервната система. Освен това помага за защита на клетките от оксидативен стрес и допринася за намаляване на умората и умората.


BIOCAPS B2 съдържа естествена пулуланова капсула. Пулулан се получава чрез естествен процес на ферментация. При производството не се използват животински суровини, така че капсулата е подходяща за вегетарианци и вегани. Продуктите не съдържат изкуствени пълнители, противослепващи агенти и оцветители, като: магнезиев стеарат, силициев диоксид, титанов диоксид и др.


Подходящо за вегетарианци и вегани.

FORMEDS Sp. зоологическа градина

Фирмата FORMEDS Sp. z oo е специализирана в производството на хранителни добавки в чист прах без добавени консерванти, оцветители и подсладители. Предлага естествени, ефективни и безопасни продукти. Целият производствен процес е в съответствие със системата НАССР. Суровините, използвани за производството на нейните продукти, се доставят от реномирани европейски доставчици.

Хранителна добавка

Състав: инулин (корен от цикория), пулулан (обвивка на капсулата), витамин В2 (фибофлавин).

Дневна порция - 1 капсула съдържа (референтен прием%):

  • инулин - 273 mg
  • витамин В2 (рибофлавин) - 40 mg (2857%)

Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 1 капсула веднъж дневно по време на хранене.

Нетно съдържание: 60 капсули

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителните дневни порции за консумация през деня. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.