Информация за доставкаДоставки в Полша:

DPD - доставка в рамките на 24 часа

GLS - доставка в рамките на 24 часа

UPS - доставка в рамките на 24 часаДоставки в чужбина:

Полска поща
Европа - 7-14 работни дни

DPD / GLS
Европа - 2-5 работни дни

DHL пакет / UPS
Европа - 2-5 работни дни
Експресен куриер UPS / DHL
Европа - 1-2 работни дни

Северна Америка - 2-7 работни дни

Австралия - 2-7 работни дни

Посоченото време за доставка не включва деня на изпращане. Пратките се изпращат в рамките на 1-2 работни дни след получаване на плащането.Цени за международни пратки:

Цената за доставка в чужбина зависи от теглото на пратката и страната на доставка. Точната цена за доставка е показана във формуляра за поръчка след определяне на страната на изпращане. Транспортните разходи за доставки до Европа струват средно 7-15 евро.Транспортните разходи за доставки извън Европа струват средно 10-30 евро.Актуализация на Brexit


Бихме искали да Ви информираме, че понастоящем пратките до Обединеното кралство се изпращат чрез Поща на Полша. Може или не може да се изисква да платите ДДС в Обединеното кралство. Това зависи от пощенската служба на Обединеното кралство. Досега обаче не получихме обратна връзка от клиентите, че трябва да платят ДДС или мита.

Колетите, изпратени по пощата на Полша, обикновено се доставят в рамките на 2-3 седмици.

Вече не изпращаме пратки с UPS или DHL до Обединеното кралство.Максималното тегло на опаковката е 20 кг.Безплатна доставка до европейските страни за поръчки над 270 EUR.