Условия за ползванеИнформация за компанията


Healthylife Martin Karov, Monika Karov S.C.

ДДС номер: PL6342828337, регистрационен номер на компанията: 243565136.

Адрес: ул. Wolności 101, 41-500, Хожув, Полша

Общи условияМожете да правите поръчки чрез нашия защитен сайт за пазаруване www.lymeherbs.bg. Като алтернатива можете да правите поръчки на нашия имейл: kontakt@lymeherbs.bg.
Всички цени включват ДДС и подлежат на промяна без предизвестие.
Всички претенции за кратка доставка или счупвания трябва да бъдат съобщени в рамките на 3 дни след доставката.
Ние не носим отговорност, ако информацията, предоставена на този сайт, не е точна, пълна или актуална. Здравната информация, съдържаща се в този уебсайт, е предоставена само с образователна цел и не е предназначена да замести дискусиите с лекар или друг доставчик на здравни услуги.
Вие се съгласявате, че законите на Република Полша уреждат всяко използване на този уебсайт, без да се отнасят до правила, свързани с конфликт на закони, които биха приложили материалните закони на друга юрисдикция, включително по отношение на всеки спор, произтичащ от използването на този уебсайт или материал от този уебсайт.
Запазваме си правото да откажем всяка поръчка, която направите при нас. Можем по наша преценка да ограничим или анулираме закупените количества на човек, на домакинство или на поръчка. Тези ограничения могат да включват поръчки, направени от или под един и същ клиентски акаунт, една и съща кредитна карта и / или поръчки, които използват един и същ адрес за фактуриране и / или доставка.
Вашето подаване на лична информация през магазина се регулира от нашата Политика за поверителност.
Понякога на нашия сайт или в Услугата може да има информация, която съдържа печатни грешки, неточности или пропуски, които могат да се отнасят до описанията на продуктите, ценообразуването, промоциите, офертите, таксите за доставка на продукти, времето за транзит и наличността. Ние си запазваме правото да коригираме всички грешки, неточности или пропуски и да променяме или актуализираме информация или да анулираме поръчки, ако каквато и да е информация в Услугата или на който и да е свързан уебсайт е неточна по всяко време без предварително уведомление (включително след като сте подали поръчката си) .


Връщане / Възстановяване на сума / АнулиранеМожете да ни върнете стоки в рамките на 14 дни след получаване на колета.
В случай на рекламация, моля незабавно изпратете дефектните стоки до магазина по пощата. Въпреки това, компанията не приема пратки, изпратени с наложен платеж. Разходите, свързани с изпращане на рекламация, ще бъдат незабавно изпратени на посочената от Клиента банкова сметка след получаване на колета и приемане на рекламацията. Върнатите продукти трябва да бъдат придружени от доказателство за покупка и попълнен формуляр за връщане (формуляр за връщане можете да изтеглите от тук). Ако рекламацията е оправдана, продуктът ще бъде заменен, ако е възможно, или разходите му ще бъдат възстановени на клиента. Дефектните стоки са стоки с технически дефекти. Времето за разглеждане на жалби е до 14 работни дни, но магазинът предприема всички стъпки за разрешаване на жалбата в най-кратки срокове. Ако рекламацията бъде отхвърлена, стоките се изпращат обратно за сметка на клиента.
Ако стоките се върнат отворени, но се установи, че НЕ са повредени / дефектни, не можем да възстановим покупната цена.
Връщаща цена: Моля, обърнете внимание, че можем да възстановим само пощенските разходи за връщане на артикул, където; изпратихме ви грешен артикул или артикулът е повреден или дефектен. Няма да възстановим пощенските разходи за артикули, за които е установено, че са в изправност.
Можете да анулирате поръчката си по всяко време, преди да бъде изпратена за пълно възстановяване, като се свържете с нас на contact@lymeherbs.eu. Възстановяванията ще бъдат обработени в рамките на 3 работни дни.
ПлащанеМожете да платите чрез Przelewy24 (кредитни / дебитни карти Visa / MasterCard)
Доставка / доставкаСтандартна доставка: Поръчките обикновено се изпращат в рамките на 1-5 работни дни от момента на покупката.
За международни поръчки, моля, консултирайте се с местното митническо учреждение за информация относно ограниченията за внос и лицензи. Всички тарифни, данъчни и митни такси са отговорност на клиента.
Отделните такси за доставка ще бъдат показани в резюмето на поръчката.