Saw palmetto 540 mg, 100 капсули
Saw palmetto 540 mg, 100 капсули
Saw palmetto 540 mg, 100 капсули
Saw palmetto 540 mg, 100 капсули

Saw palmetto 540 mg, 100 капсули

SWA30
17,68 BGN

Saw Palmetto притежава пълния спектър от естествено срещащи се съединения от този плод, много от които са известни със свойствата си за поддържане на простатата.

 

Видях Палмето

Saw Palmetto (Serenoa repens) е ниско растяща палма, произхождаща от Югоизточните Съединени щати. Плодовете на Saw Palmetto притежават пълния спектър от естествено срещащи се съединения от този плод, много от които са известни със своите поддържащи простатата свойства, включително флавоноиди, стероли и мастни киселини.

Суонсън ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки, основана през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на дребно с каталоги на витамини в САЩ. Неговите продукти се произвеждат в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

 

Хранителна добавка

 

Състав: Saw palmetto, обвивка на капсулата: желатин, средство против слепване: магнезиеви соли на мастни киселини.

Съдържание в препоръчителна дневна порция (1 капсула): Saw palmetto - 540 mg

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула дневно.

 

Нето тегло: 66 г - 100 капсули

 

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

 

Внимание: Не превишавайте препоръчителните порции за консумация през деня. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи. Продуктът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. Поддържането на здравословен начин на живот и балансирана диета са от съществено значение за поддържане на добро здраве.

 

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.