D-Ribose Bioenergy Рибоза 150гр

D-Ribose Bioenergy Рибоза 150гр

ALI42
37,28 BGN
D-рибоза - един от основните градивни елементи за създаването на АТФ, "универсална" енергийна молекула в тялото.

 

D-рибоза

D-рибозата е основен компонент на АТФ, който действа като основен носител на химическа енергия в човешкото тяло и се използва в клетъчния метаболизъм. Когато има намаление на наличността на кислород или дефицити в пътя за генериране на енергия, търсенето на АТФ става по-голямо от наличното му ниво. Такива ситуации могат да бъдат причинени от патологични състояния, както и прекомерно интензивно обучение или неефективна работа на регенеративните системи на организма.

D-рибозата е напълно естествена и се произвежда чрез ферментационен процес. Той също така има най-високо ниво на чистота, FDA GRAS сертификат, NON-GMO, научно потвърден и защитен от патенти.

Kenay ® AG

Kenayag е полска компания, произвеждаща хранителни добавки, която е на пазара от 1991 г. Продуктите на Keney® AG съдържат съставки с естествен произход от биологично земеделие.

Хранителна добавка

Състав: d-рибоза

Съдържание в препоръчителната дневна порция (1 мерителна лъжичка - 5g)
d-рибоза 5гр

Препоръчителен дневен прием: 1 лъжичка веднъж дневно с храна. D-рибозата има естествено леко сладък вкус и може да се смесва с вода или друга напитка.

Нетно тегло: 150гр

Съхранение: Да се пази от светлина, да се съхранява при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

C предупреждение: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.