Сулфорафан от кълнове от броколи 400µg, 100...

Сулфорафан от кълнове от броколи 400µg, 100 капсули

ALI47
15,06 BGN
rating Read the 3 reviews
Среден рейтинг: 10/10 Брой прегледи: 3

Най-висококачествените прахообразни кълнове от броколи (Brassica oleracea italica) BroccoPhane®, стандартизирани до 0,4% сулфорафан.

 

Сулфорафан от кълнове от броколи 400µg

 

Сулфорафанът е сярно органично съединение, принадлежащо към изотиоцианатите. Негов естествен източник са всички видове кръстоцветни зеленчуци – зеле, брюкселско зеле, къдраво зеле и карфиол. Най-много обаче е в броколите, където се смята за особено ценна за здравето съставка.

Смята се, че най-много сулфорафан има в броколите, но само кълновете им са истинска съкровищница на тази ценна съставка. Съдържанието на сулфорафан в кълновете от броколи може да бъде до 30 пъти по-високо, отколкото в зряло растение! Освен на сулфорафан, кълновете са богати и на много витамини (А, С, Е, К и витамини от група В) и микроелементи (желязо, фосфор, цинк, селен и манган), както и редица други важни хранителни вещества, като напр. коензим Q10, каротеноиди или фибри. Поради тази причина си струва да ги включите в ежедневната си диета.

Медикалайн

MedicaLine е полски производител на лекарства и хранителни добавки, който работи на местния пазар от 2007 г. MedicaLine притежава марката хранителни добавки Aliness. Продуктите на марката Aliness съдържат естествени съединения, които се характеризират с бързо и високо ниво на усвояване на активните вещества. Витамините от тяхната оферта могат да се използват както от хора на безглутенова диета, така и от хора с алергии и непоносимост към лактоза.

 

Хранителна добавка

 

Състав: стрити на прах кълнове от броколи (Brassica oleracea italica) BroccoPhane® стандартизиран до 0,4% сулфорафан, пълнител (микрокристална целулоза).

Съдържание в препоръчителната дневна доза (1 капсула): BroccoPhane® кълнове от броколи на прах 100 mg, включително: сулфорафан 400 µg

 

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула дневно по време на хранене.

Нетно тегло: 100 капсули

Съхранение: Да се пази от светлина, при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза през деня. Този продукт не може да се използва от бременни и кърмещи жени. Този продукт не може да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Good product
rating 10
2024-02-28
SR
It is good.
Weihnachtslieferung
rating 10
2024-01-15
Kräuterküche
?
Ohne Titel
rating 10
2024-01-11
Sissi
Nach so kurzer Zeit ist noch keine Wirkung wahrnehmbar. Das Produkt macht einen guten Eindruck.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.