Течен екстракт от зелен чай, 29,6 ml

Течен екстракт от зелен чай, 29,6 ml

SWA55
Последна наличност
39,80 BGN

Течният екстракт от зелен чай под формата на екстракт съдържа много висока концентрация на полифеноли, които подпомагат загубата на тегло и стимулират липолизата (изгаряне на мастна тъкан) в тялото.

 

Течен екстракт от зелен чай

Течният екстракт от зелен чай под формата на екстракт съдържа много висока концентрация на полифеноли, които подпомагат загубата на тегло и стимулират липолизата (изгаряне на мастна тъкан) в тялото. Препаратът е перфектен за употреба по време на тренировка.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на дребно на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: Екстракт от зелен чай 1:1 (Camellia sinensis) (листа) (стандартизиран до 7,5% полифеноли), растителен глицерин, пречистена вода.


Съдържание в препоръчителна дневна доза (1 капкомер):


1g - Екстракт от зелен чай 1:1 (Camellia sinensis) (листа) (стандартизиран до 7,5% полифеноли)



Препоръчителен дневен прием: 1 капкомер на ден

Съдържание на опаковката: 29,6 мл

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.