• Нов
Екстракт от кора на Арджуна 10:1 40 mg, 60 капсули

Екстракт от кора на Арджуна 10:1 40 mg, 60 капсули

Swanson
SWA102
8,56 BGN

Arjuna Bark Extract 10:1 е хранителна добавка с екстракт от кора на арджуна, богата на биоактивни съединения, която има благоприятен ефект върху кръвоносната система.

 

Екстракт от кора на Арджуна 10:1 40мг

Arjuna Bark Extract 10:1 е хранителна добавка, която съдържа екстракт от кора на Arjuna, растение от Южна Азия. Този екстракт се получава от изсушена кора на арджуна и всяка капсула има доза от 40 mg на капсула. Екстрактът от кора на Арджуна 10:1 съдържа много биоактивни съединения, включително полиненаситени мастни киселини, флавоноиди и фенолни киселини. Арджуна често се използва в аюрведическата медицина поради своите положителни свойства върху кръвоносната система.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: бадем Арджуна, оризово брашно, обвивка на капсулата: желатин, антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини и силициев диоксид.

1 капсула съдържа: 40 mg - екстракт от бадем Арджуна (Terminalia Arjuna) в концентрация 10:1 (кора) еквивалентно на 400 mg


Съдържание в препоръчителна дневна доза (2 капсули):

80 mg - Екстракт от бадем Arjuna (Terminalia Arjuna) в концентрация 10:1 (кора), еквивалентна на 800 mg


Препоръчителен дневен прием: 1 капсула 1 - 2 пъти на ден. Трябва да се приема с вода

Съдържание на опаковката: 60 капсули

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.