• Нов
Арония Черна арония Плодове 400мг, 60 капсули

Арония Черна арония Плодове 400мг, 60 капсули

Swanson
SWA104
22,17 BGN

Плодове от черна арония 400 mg добавка поддържа здрав имунитет и сърдечно-съдово здраве с естествени антиоксиданти и хранителни вещества.

 

Арония Черна арония Плодове 400мг

Aronia Blackberry Fruit е хранителна добавка под формата на капсули, която съдържа 400mg сушени плодове от арония. Черната арония е плод от Северна Америка и се смята за един от най-добрите източници на естествени антиоксиданти. Съдържа големи количества полифеноли, флавоноиди, витамин С и минерали като желязо и калий. Хранителната добавка с плодове от черна арония може да помогне за поддържане на здрава имунна система чрез увеличаване на антиоксидантите в тялото, което може да намали нивата на възпаление. В допълнение, сушените плодове на черна арония могат да помогнат за поддържане на здравето на сърдечно-съдовата система и да намалят риска от сърдечни заболявания. Този продукт е без глутен и не съдържа изкуствени оцветители или аромати.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: Черна арония (Aronia melanocarpa), оризово брашно, желатин, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

1 капсула съдържа: 400 mg - Плод на арония (Aronia melanocarpa)

Съдържание в препоръчителна дневна доза (2 капсули):

800 mg - Черна арония (Aronia melanocarpa)

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула 1 - 2 пъти на ден. Трябва да се приема с вода.


Съдържание на опаковката: 60 капсули

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.