Натурален витамин Е 400IU, 100 капсули

Натурален витамин Е 400IU, 100 капсули

SWA10
26,75 BGN

Витамин Е е мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали и защитава мастните киселини преди тяхното окисление. Освен това предотвратява преждевременното разграждане на еритроцитите и участва в транспорта на кислород от червените кръвни клетки до всички клетки на тялото.

 

Естествен витамин Е

 

 

Витамин Е е мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали и защитава мастните киселини преди тяхното окисление. Освен това предотвратява преждевременното разграждане на еритроцитите и участва в транспорта на кислород от червените кръвни клетки до всички клетки на тялото. Витамин Е има пряк ефект върху мускулната ефективност. Той също така поддържа имунната система, повишава клетъчния отговор и подобрява функцията на Т-лимфоцитите.

 

 

Суонсън ®

 

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на дребно в САЩ. Продуктите му са произведени в съответствие с Добрата производствена практика (GMP).

 

Хранителна добавка


Състав: Витамин Е, желатин (капсула), глицерин (овлажнител), соево масло , пречистена вода.

Съдържание в препоръчителна дневна порция (1 капсула): Витамин Е (D-алфа токоферол ацетат) - 267 mg еквивалент на алфа-токоферол (2216% от дневната референтна стойност).

 

Употреба: Една капсула на ден по време на хранене

Нето тегло: 56 g - 100 капсули

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната порция за консумация през деня. Диетичните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.