• Нов
Кора от канела, 120 капсули

Кора от канела, 120 капсули

Swanson
SWA129
24,08 BGN

Cinnamon Bark съдържа 1,25 g канела заедно с екстракт 10:1, който спомага за поддържането на метаболитния баланс и поддържа нормалните нива на кръвната захар.

 

Кора от канела

Канелата е подправка, традиционно използвана в билковата медицина за поддържане на здравословна храносмилателна функция и поддържане на здравословни нива на кръвната захар. Той е богат на антиоксиданти и може да помогне за намаляване на възпалението. Смята се, че кората на канелата има много потенциални ползи за здравето, включително насърчаване на здравето на сърцето, подобряване на мозъчната функция и поддържане на здравословни нива на кръвното налягане.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: Канела, екстракт от канела, капсула: желатин, пълнител: оризово брашно, антислепващ агент: калциев палмитат, силициев диоксид.

1 капсула съдържа:

0,625 g - Канела (Cinnamomum cassia)

22.50 mg - екстракт от канела 10:1

Съдържание в препоръчителна дневна доза (4 капсули):

2,5 g - Канела (Cinnamomum cassia)

90 mg - екстракт от канела 10:1

Препоръчителен дневен прием: 2 капсули 2 пъти дневно. Трябва да се приема с вода.

Съдържание на опаковката: 120 капсули

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.