• Нов
Коластра SIHO 50% IgG 100g, прах
Коластра SIHO 50% IgG 100g, прах
Коластра SIHO 50% IgG 100g, прах
Коластра SIHO 50% IgG 100g, прах

Коластра SIHO 50% IgG 100g, прах

SIHO4
Последна наличност
65,49 BGN

Коластрата от крава съдържа високо съдържание на протеини под формата на имуноглобулини, които могат да укрепят имунитета.

 

Коластра SIHO 50% IgG 100гр

SIHO Colostrum е коластра от крави, отглеждани във Франция, които не са подложени на антибиотична терапия. Коластрата е "първото мляко" след отелването и затова е изключително богата на протеини. Високото качество се осигурява чрез получаването му в рамките на първите 12 часа, за да се получи максимална плътност на имуноглобулина. SIHO Colostrum се характеризира с уникално съдържание на имуноглобулини - имунни протеини: 50% IgG, както и: IgA, IgE, IgM, IL-1, IL-6 и IL-10, растежни фактори IGF-1 и IGF-2, PRP , Лактоферин и дори L-карнитин. Поддържа здравата чревна флора и правилното функциониране на целия храносмилателен тракт. Растежните фактори, естествено открити в коластрата, могат да насърчат растежа на нови клетки, които осигуряват здрава кожа, кости, мускули, нерви и хрущяли. Освен това подпомага имунитета на организма.

SIHO

SIHO е френска компания, производител и дистрибутор на висококачествени натурални хранителни добавки. Техният водещ продукт SIHO Colostrum съдържа над 50% IgG. Компанията се придържа към GMP производствените практики.

Хранителна добавка

Състав: краве коластра 100%

Съдържание в препоръчителна дневна доза (5g):

0,05 g - мазнини

0,75 g - захари

3,65 g - протеини

0,0375 g - сол

2,5 g - IgG

0,175 g - IgA

0,115 g - IgM

Препоръчителен дневен прием : Разредете 2 равни чаени лъжички (5g) дневно в чаша вода или студена напитка (75ml).


Съдържание на опаковката : 100 гр. (за 20 порции)

Съхранение: Да се пази от светлина, при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.


Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза през деня. Този продукт не може да се използва от бременни и кърмещи жени. Този продукт не може да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.