Кверцетин с висока мощност 475 mg, 60 капсули
Кверцетин с висока мощност 475 mg, 60 капсули
Кверцетин с висока мощност 475 mg, 60 капсули
Кверцетин с висока мощност 475 mg, 60 капсули

Кверцетин с висока мощност 475 mg, 60 капсули

SWA17
53,95 BGN

Кверцетинът принадлежи към флавоноидната група. Помага за запечатване на кръвоносните съдове и намаляване на тяхната пропускливост. Кверцетинът има и антихистаминов ефект.

 

Кверцетин

Кверцетинът принадлежи към флавоноидната група. Помага за запечатване на кръвоносните съдове и намаляване на тяхната пропускливост. Кверцетинът има и антихистаминов ефект. Успокоява ефектите от облъчването и намалява умората и стреса. Кверцетинът участва в регулирането на много клетъчни процеси като клетъчна пролиферация и смърт. В допълнение, кверцетинът има защитен ефект върху витамините С и Е, предотвратявайки окисляването на аскорбат.

 

Суонсън ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на дребно в САЩ. Продуктите му са произведени в съответствие с Добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: кверцетин, желатин (обвивка на капсулата), оризово брашно, магнезиев стеарат и / или силициев диоксид (средства против слепване)

Съдържание в препоръчителна дневна порция (1 капсула): Кверцетин (кверцетин дихидрат) - 475 mg

Препоръчителен дневен прием: Една капсула на ден

Нето тегло: 44 g - 60 капсули

Съхранение: Съхранявайте на сухо място, избягвайте прекомерна топлина. Не използвайте, ако уплътнението под щепсела е повредено или липсва. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчаните порции за консумация през деня. Диетичните добавки не могат да се използват като заместител (заместител) на разнообразното хранене. Продукт не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.