• Нов
Avea Nutramedix, 30мл
Avea Nutramedix, 30мл
Avea Nutramedix, 30мл
Avea Nutramedix, 30мл
Avea Nutramedix, 30мл
Avea Nutramedix, 30мл

Avea Nutramedix, 30мл

CWD30-30
Последна наличност
42,02 BGN

Avea е препарат, съдържащ кондензиран екстракт от куркума.

 

Avea

Avea е препарат, съдържащ кондензиран екстракт от куркума. Avea подобрява настроението и поддържа положителен отговор на тялото при справяне с ежедневни стресови ситуации. Добавките с куркума могат да ви помогнат да поддържате балансирано настроение, като ви помагат да постигнете състояние на спокойствие и релаксация. Свойствата на Avea за повишаване на настроението са внимателно формулирани, за да доставят куркума в течна форма с висока бионаличност.


Нутрамедикс®
Nutramedix е американски производител на хранителни добавки, който оперира на пазара в САЩ от 1993 г. Произвежда висококачествени биоактивни растителни екстракти на базата на патентован метод за екстракция. Продуктите на Nutramedix се характеризират с висока ефективност и широк спектър на действие.



Хранителна добавка


Състав: екстракт от куркума, вода и етанол (20-24%).


Начин на употреба: Сипете 15 капки в 120 мл вода и изчакайте минута преди да изпиете. Може да се повтаря няколко пъти на ден или според указанията на Вашия лекар.

Съдържание на опаковката: 30 мл


Съхранение: Да се ​​съхранява при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.