Такуна Нутрамедикс 30 мл
Такуна Нутрамедикс 30 мл
Такуна Нутрамедикс 30 мл
Такуна Нутрамедикс 30 мл
Такуна Нутрамедикс 30 мл
Такуна Нутрамедикс 30 мл

Такуна Нутрамедикс 30 мл

CWD10-30
67,56 BGN

Takuna Microbial Defense е екстракт от кората на Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense има много силни антимикробни и антивирусни свойства. Екстрактът е ефективен особено срещу вирусите Epstein Barr, Cytomegalovirus и Herpes zoster.

 

Микробна защита TakunaTakuna Microbial Defense е екстракт от кората на Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense има много силни антимикробни и антивирусни свойства. Екстрактът е ефективен особено срещу вирусите Epstein Barr, Cytomegalovirus и Herpes zoster. Takuna също проявява противогъбични свойства. Той отслабва симптомите, придружаващи инфекцията. Takuna Microbial е включен в програмата за подкрепа на Cowden и трябва да се използва заедно с други продукти от протокола на Cowden.

Хранителна добавка


Nutramedix ®
Nutramedix е американски производител на хранителни добавки, който работи на американския пазар от 1993 г. Произвежда висококачествени биоактивни растителни екстракти въз основа на патентован метод на екстракция. Продуктите на Nutramedix се характеризират с висока ефективност и широк спектър от дейности.


Състав: екстракт от кора на Cecropia strigosa, минерална вода, етанол (20-24)%.

Употреба: Изсипете 1-30 капки в 120 ml вода и изчакайте минута преди да пиете. Започнете с 1 капка 2 пъти на ден (30 минути преди хранене) и постепенно увеличавайте приема. Разклатете бутилката преди употреба.

Нето тегло: 30 мл

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Диетичните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.