Такуна Нутрамедикс 30 мл
Такуна Нутрамедикс 30 мл
Такуна Нутрамедикс 30 мл
Такуна Нутрамедикс 30 мл
Такуна Нутрамедикс 30 мл
Такуна Нутрамедикс 30 мл

Такуна Нутрамедикс 30 мл

CWD10-30
67,56 BGN

Takuna Microbial Defense е екстракт от кората на Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense има много силни антимикробни и антивирусни свойства. Екстрактът е ефективен особено срещу вирусите Epstein Barr, Cytomegalovirus и Herpes zoster.

 

Такуна Микробна защитаTakuna Microbial Defense е екстракт от кората на Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense има много силни антимикробни и антивирусни свойства. Екстрактът е ефективен особено срещу вирусите Epstein Barr, Cytomegalovirus и Herpes zoster. Takuna също проявява противогъбични свойства. Отслабва симптомите, съпътстващи инфекцията. Takuna Microbial е включен в програмата за поддръжка на Cowden и трябва да се използва заедно с други продукти от протокола на Cowden.

Хранителна добавка


Нутрамедикс®
Nutramedix е американски производител на хранителни добавки, който оперира на пазара в САЩ от 1993 г. Произвежда висококачествени биоактивни растителни екстракти на базата на патентован метод за екстракция. Продуктите на Nutramedix се характеризират с висока ефективност и широк спектър на действие.


Състав: екстракт от кора на Cecropia strigosa, минерална вода, етанол (20-24)%.

Употреба: Сипете 1-30 капки в 120 мл вода и изчакайте минута преди да изпиете. Започнете с 1 капка 2 пъти на ден (30 минути преди хранене) и постепенно увеличавайте приема. Разклатете бутилката преди употреба.

Нетно тегло: 30 мл

Съхранение: Да се ​​съхранява при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.