Стевия Нутрамедикс 60 мл
Стевия Нутрамедикс 60 мл
Стевия Нутрамедикс 60 мл
Стевия Нутрамедикс 60 мл
Стевия Нутрамедикс 60 мл
Стевия Нутрамедикс 60 мл

Стевия Нутрамедикс 60 мл

CWD31-60
53,95 BGN
rating Read the 3 reviews
Среден рейтинг: 10/10 Брой прегледи: 3

Stevia е екстракт от Stevia rebaudiana. Стевия се използва като заместител на захарта. Не повишава кръвната захар и не участва в процеса на отлагане на мазнини.

 

Стевия Сладка билка

Stevia е екстракт от Stevia rebaudiana. Стевия се използва като заместител на захарта. Не повишава кръвната захар и не участва в процеса на отлагане на мазнини. Екстрактът от стевия също има антимикробна активност срещу Borella и биофилм, както и широк спектър от противогъбична и антиоксидантна активност. Stevia Sweet Herb е включена в програмата за поддръжка на Cowden и трябва да се използва заедно с други продукти от протокола на Cowden.

Хранителна добавка

Нутрамедикс®

Nutramedix е американски производител на хранителни добавки, който оперира на пазара в САЩ от 1993 г. Произвежда висококачествени биоактивни растителни екстракти на базата на патентован метод за екстракция. Продуктите на Nutramedix се характеризират с висока ефективност и широк спектър на действие.

Състав: екстракт от листа на Stevia rebaudiana, минерална вода, етанол (20-24)%.

Употреба: Добавете 3 или повече капки към храна или напитка. В случай на микробна инфекция, използвайте 30 капки, два пъти дневно. Разклатете бутилката преди употреба.

Нетно тегло: 60 мл

Съхранение: Да се ​​съхранява при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Нов
STEVIA PURA 100%
rating 10
2021-10-13
CARLOS
De las mejores del mercado, calidad y eficacia.
rating 10
2021-01-13
donatarotondo@libero.it
10/10
rating 10
2020-08-30
Anonymous

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.