• Нов
Calcium Citronate Complex 250 mg, 300 капсули

Calcium Citronate Complex 250 mg, 300 капсули

Swanson
SWA125
Obecnie brak na stanie
43,02 BGN

Продуктът съдържа 250 mg калциев цитрат, по-лесно усвоима форма на калций. Подпомага здравето на костите и зъбите, мускулната контракция и нервната сигнализация.

 

Калциев карбонат, аспартат и цитрат 500 mg

Calcium Citronate Complex е хранителна добавка, съдържаща 250 mg калций в една капсула под формата на калциев цитрат. Калциевият цитрат е по-лесно усвоима форма на калций в сравнение с калциевия карбонат и се счита за по-нежен за стомаха. Калцият е основен минерал, който играе ключова роля в растежа и поддържането на костите и зъбите, както и функции като мускулна контракция, нервна сигнализация и съсирване на кръвта. Тази добавка има за цел да повиши усвояването на калций в тялото чрез използване на цитратна форма.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: Калций, пълнител: оризово брашно, капсула: желатин, антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини.

Съдържание в препоръчителна дневна доза (2 капсули):

500 mg - Калций (от калциев цитрат и калциев карбонат)

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула 2 пъти на ден. Трябва да се приема с вода.

Съдържание на опаковката: 300 капсули


Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.