• Нов
Фолиева киселина 800mcg, 250 капсули

Фолиева киселина 800mcg, 250 капсули

Swanson
SWA147
14,71 BGN

Фолиевата киселина е от съществено значение за здравето на нервната система и кръвообращението.

 

Фолиева киселина 800mcg

Фолиевата киселина или витамин B9 изпълнява много важни функции в тялото. Той е от съществено значение за здравето на нервната и кръвоносната системи, като същевременно влияе върху репродуктивните процеси и подобрява плодовитостта. Добавянето на фолиева киселина е особено полезно за имунната система, тъй като подпомага нейното функциониране и ни предпазва от инфекции. Освен това фолиевата киселина играе важна роля в синтеза на ДНК и е важна за поддържането на функционалността на клетките в тялото. Поради тази причина добавянето на фолиева киселина е добър начин да подобрим нашето здраве и благосъстояние.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: Фолиева киселина, оризово брашно, обвивка на капсулата: желатин, антислепващ агент: калциеви соли на мастни киселини.

Съдържание в препоръчителна дневна доза (1 капсула):

800 mcg - Фолиева киселина

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула на ден. Трябва да се приема с вода.

Съдържание на опаковката: 250 капсули

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.