Шиладит - хималайско мумио 400мг

Шиладит - хималайско мумио 400мг

ALI49
Obecnie brak na stanie
22,62 BGN

Shilajit (Mumio) стандартизиран до 20% фулвинова киселина

 

Шиладжит - хималайско мумио 400мг

Мумио, наричано също Shilajit, е черно-кафяво подобно на смола вещество, което естествено се среща в скални пукнатини в някои планински вериги. Произвежда се от останки от растения, водорасли и лишеи, намиращи се в кътчетата на планинските скали, където с течение на времето, в резултат на естествени биологични промени, те се трансформират в мумио, богато на ценни полезни за здравето съставки. Сред многобройните активни съставки на мумиото едни от най-важните са фулвиновите киселини. Освен това съдържа много други биологично активни вещества, като фосфолипиди, тритерпени и фенолни киселини. Освен това е богат на витамини, минерали и микроелементи.

Укрепва имунната система, поддържа отделителната система, има положителен ефект върху храносмилателната система, има положителен ефект върху нормалното телесно тегло, поддържа сексуалните функции, помага за поддържане на нормален менструален цикъл, укрепва костите и ставите, поддържа ума и когнитивните функции функционира и има подмладяващ ефект.

MedicLine

MedicaLine към полския производител на продуктовата линия Aliness. Продуктите включват натурални комбинации, които се характеризират с въздействие и най-висок набор от функционални свойства, благодарение на които са по-добри за организма и имат здравословен характер. Производството им е одобрено на принципа "чист етикет", което гарантира ненужни добавки. Витамините с марка Aliness могат да се използват от страдащи от алергии, хора с непоносимост към лактоза, както и от хора без глутен.

Хранителна добавка

Състав: Екстракт от мумио (shilajit), стандартизиран до 20% фулвинови киселини, обвивка на капсулата (свързващо вещество: хидроксипропил метилцелулоза).

Съдържание на 1 капсула: 400 mg екстракт от мумио (shilajit 20%), включително 80 mg фулви киселини.

Препоръчителен дневен прием : 1 капсула веднъж дневно по време на хранене.

Съдържание на опаковката : 90 капсули

Съхранение: Да се пази от вредни въздействия във вода, на сухо място, недостъпно за малки деца.


Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза през деня. Този продукт не може да се използва от бременни и кърмещи жени. Този продукт не може да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.