BroccoRaphanin® Activated - Активен екстракт от...

BroccoRaphanin® Activated - Активен екстракт от семена на броколи, 60 капсули Vege

KEN04
42,82 BGN

BroccoRaphanin® Activated е иновативен продукт от броколи, получен от патентована разновидност на суровината. Съдържа високи нива на глюкорафанин, естествено съединение, което поддържа клетъчната функция.

 

BroccoRaphanin® Activated - Активен екстракт от семена на броколи

BroccoRaphanin® Activated е иновативен продукт от броколи, получен от патентована разновидност на суровината. Съдържа високи нива на глюкорафанин, естествено съединение, което поддържа клетъчната функция. Той също така съдържа стабилна мирозиназа, която е отговорна за реакциите, трансформиращи активните съставки. Мирозиназата е изключително важен ензим, открит в броколите, който е необходим за производството на сулфорафан.

Kenay ® AG

Kenayag е полска компания, произвеждаща хранителни добавки, която е на пазара от 1991 г. Продуктите на Keney® AG съдържат съставки с естествен произход от биологично земеделие.

Хранителна добавка

Състав: пълнител: микрокристална целулоза; екстракт от семена на броколи (Brassica oleracea L. var. italica Plenck), стандартизиран за съдържание на глюкорафанин: 10%, капсула: хидроксипропил метилцелулоза.

Съдържание в препоръчителна дневна доза (1 капсула):

Екстракт от семена на броколи (Brassica oleracea var. italic) /BroccoRaphanin®/, 200 mg

включително: - глюкорафанин: 10% 20 мг

Ензим мирозиназа 17,7 µM/g

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула на ден

Съдържание на опаковката: 60 капсули

Съхранение: Да се пази от светлина, при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

 

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.