Чесън без мирис 1000mg, 100 капсули

Чесън без мирис 1000mg, 100 капсули

PRT02
12,70 BGN
rating Read the review
Среден рейтинг: 10/10 Брой прегледи: 1

Чесънът поддържа имунната система. Чесънът съдържа естественото вещество, наречено алицин, което има мощни антивирусни, антибактериални и противогъбични свойства.

 

Чесън без мирис

 

Чесънът поддържа имунната система. Чесънът съдържа естественото вещество, наречено алицин, което има мощни антивирусни, антибактериални и противогъбични свойства. Освен това поддържа правилната циркулация и има антиоксидантна активност. Чесънът също помага за нормализиране на холестерола в кръвта.

 

Puritan's Pride®

 

Puritan's Pride® е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки. Суровините, използвани за производството на добавки с марката Priitan® на Puritan, са с най-високо качество. Продуктите на Puritan's Pride® са произведени в съответствие с Добрата производствена практика (GMP).

 

 

Хранителна добавка

 

Състав: Екстракт от чесън без мирис (Allium sativum) (екстракт 100: 1, еквивалент на 1000 mg (1 g) луковици пресен чесън).

Съдържание в препоръчителна дневна порция (2 капсули): Екстракт от чесън без мирис (Allium sativum) - 20 mg

Препоръчителен дневен прием: 1-2 таблетки на ден по време на хранене

 

Нето тегло: 22 g - 100 капсули

 

Употреба: Приемайте по една капсула два пъти на ден, за предпочитане по време на хранене.

 

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната порция за консумация през деня. Диетичните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

 

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.