КЕЛП, прах (227 g)
КЕЛП, прах (227 g)
КЕЛП, прах (227 g)
КЕЛП, прах (227 g)
КЕЛП, прах (227 g)
КЕЛП, прах (227 g)

КЕЛП, прах (227 g)

NOW44
25,19 BGN

Келпът е голямо листно водорасло, принадлежащо към семейството на кафявите водорасли и е отличен източник на йод, който е от съществено значение за здравата функция на щитовидната жлеза.

 

КЕЛП


 

Kelp е голямо листно водорасло, принадлежащо към семейството на кафявите водорасли, което расте в „гори“ в по-студените води на световните океани. Келпът се използва от векове като важна, питателна основна съставка в китайската, японската и корейската кухня. Освен това е отличен източник на йод, който е доказано, че е от съществено значение за здравата функция на щитовидната жлеза.

Now Foods ®

Now Foods ® е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки. Работи на пазара от 1948 г. Компанията Now ® е с дългогодишен опит, а продуктите й са произведени в съответствие с най-високите стандарти на Добрата производствена практика (GMP), благодарение на което продуктите са с високо качество и висока оценявам.

 

Хранителна добавка

Състав: Органични морски водорасли (Laminaria spp.) (цяло растение)

Съдържание в препоръчителна дневна порция:

450 mcg - Йод 300%*

90 mg - Био водорасли

(Laminaria spp.) (Цяло растение)

*RWS Стойност за дневен прием

Препоръчителен дневен прием: 1 плоска лъжица (90 mg) на ден

Съдържание на опаковката: 227гр

Съхранение: Да се съхранява при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител (заместител) на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.