• Нов
Ябълков оцет 200 mg, 120 табл

Ябълков оцет 200 mg, 120 табл

Swanson
SWA99
14,11 BGN

Ябълковият оцет е естествен източник на оцетна киселина, която подпомага храносмилането.

 

Ябълков оцет 200 мг

Swanson Apple Cider Vinegar е хранителна добавка под формата на капсули, която съдържа 200 mg натурален ябълков оцет. Ябълковият оцет е естествен източник на оцетна киселина, известен с многото си ползи за човешкото здраве. Помага за поддържане на киселинно-алкалния баланс на тялото, подпомага храносмилането и може да има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Продуктът е без глутен и не съдържа изкуствени оцветители и овкусители.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: Ябълков оцет, калциев карбонат, микрокристална целулоза (растителни влакна), малтодекстрин, дикалциев фосфат, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, акация, пречистена вода, хидроксипропил метилцелулоза, растителен глицерин, кроскармелоза натрий, силициев диоксид.

1 таблетка съдържа: 200 mg - Ябълков оцет на прах

Съдържание в препоръчителна дневна доза (2 таблетки):

400 mg - Ябълков оцет на прах

Препоръчителен дневен прием: 1 таблетка 1-2 пъти дневно. Трябва да се приема с вода.

Съдържание на опаковката: 120 табл

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.